ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ

Το AUTHENTICITY συνεχίζει να σε επιβραβεύει και το 2019.

Ο μεγάλος διαγωνισμός της χρονιάς συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία και το 2019 χαρίζοντας μοναδικά δώρα κάθε μήνα! Με κάθε δήλωση του αυθεντικού ρολογιού σου, από τα brands του Fossil Group, στο authenticity.rist.gr, κερδίζεις άμεσα ένα επώνυμο δώρο, ενώ ταυτόχρονα συμμετέχεις σε όλες τις κληρώσεις της χρονιάς για μοναδικά ταξίδια και δωροεπιταγές των 150€.

Για να λάβεις κι εσύ μέρος στο διαγωνισμό δεν έχεις παρά:

  • να επισκεφθείς ένα από τα συνεργαζόμενα καταστήματα ή τα e-shops
  • να επιλέξεις ένα απο τα ρολόγια των brands του Fossil Group που συμμετέχουν στην ενέργεια (Michael Kors, Emporio Armani, Armani Exchange, DKNY, Fossil, Skagen, Marc Jacobs, Misfit και Emporio Armani Swiss made)
  • να αναζητήσεις το ειδικό ταμπελάκι αυθεντικότητας, πάνω στην οποία θα βρεις τον μοναδικό σειριακό αριθμό (πίσω μέρος της κάσας για τα smartwatch)
  • να συμπληρώσεις τη φόρμα συμμετοχής εδώ

Καθώς επιβεβαιωθεί η εγκυρότητα της συμμετοχής σου θα λάβεις μέσα σε 3 εργάσιμες μέρες ένα ΕΠΩΝΥΜΟ ΔΩΡΟ και αυτόματα θα μπεις στις κληρώσεις για τα ΤΑΞΙΔΙΑ και τις ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ αξίας 150€. Η κάθε εγγραφή αντιστοιχεί σε μία συμμετοχή. Όσες περισσότερες οι εγγραφές που θα πραγματοποιήσεις, με διαφορετικό μοναδικό σειριακό κωδικό, τόσες περισσότερες και οι συμμετοχές σου σε κάθε κλήρωση που θα γίνει το 2019.

Για πρώτη φορά το ρολόι σου σε ταξιδεύει και σου χαρίζει μοναδικά δώρα κάθε φορά!

Επέλεξε αυθεντικά και κέρδισε!

*Οι νικητές των κληρώσεων ανακοινώνονται κάθε μήνα στη σελίδα του authenticity.rist.gr και στις σελίδες των social media ( Facebook & Instagram) της Rist Hellas.