ΤΟ ΣΤΥΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ

ΟΠΩΣ ΤΟ ΡΟΛΟΪ ΣΟΥ

Η Rist Hellas επιβραβεύει τις «αυθεντικές» επιλογές:

  1. Αναζήτησε τη σήμανση αυθεντικότητας (ειδικό ταμπελάκι) σε όλα τα ρολόγια του FOSSIL GROUP (Fossil, Michael Kors, Skagen, Emporio Armani, Armani Exchange, DKNY, Marc Jacobs, Misfit και Emporio Armani Swiss made). Στα Smartwatches ο κωδικός γνησιότητας βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάσας.
  2. Bρες το μοναδικό σειριακό αριθμό (S/N) ή τον 12ψήφιο κωδικό γνησιότητας.
  3. Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής και μπες στην κλήρωση για ένα ταξίδι κάθε μήνα και δωροεπιταγές αξίας 300€ και 150€

Ποιοι είμαστε;

Η Rist Hellas ιδρύθηκε το 2014 και είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος επώνυμων brands ρολογιών και κοσμημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο. Μέχρι σήμερα έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο με περισσότερα από 250 συνεργαζόμενα καταστήματα πανελλαδικά και 35 e-shops συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της με στόχο να αναπτυχθεί σταθερά στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά μέσα από επικεντρωμένη στρατηγική ανταγωνιστικής τοποθέτησης και εξαιρετικής προβολής.

Τι είναι το AUTHENTICITY project;

To Authenticity της Rist Hellas είναι μια ενέργεια με την οποία σας δίνεται η δυνατότητα να επιβεβαιώσετε ότι το ρολόι της Fossil Group που έχετε αγοράσει είναι Αυθεντικό, καθώς πιστοποιεί την γνησιότητα του ρολογιού μέσω της πλατφόρμας καταχώρησης του κωδικού γνησιότητας και επιπλέον επιβραβεύει τους πελάτες που έχουν επιλέξει αυθεντικά ρολόγια της Fossil Group από το επίσημο δίκτυο της Rist Hellas, δίνοντας τη δυνατότητα συμμετοχής στον διαγωνισμό που θα διεξάγεται κάθε μήνα με δώρο ένα ταξίδι για 2 άτομα σε κάποιο προορισμό, συνδέοντας την αυθεντικότητα (Authentic) με μια διαφορετική πόλη κάθε φορά (City). Αυτό είναι το «Authenti-city»!

Ποια είναι τα brands που συμμετέχουν στο AUTHENTICITY project;

Τα brands της Fossil Group που συμμετέχουν στην ενέργεια Authenticity είναι: Fossil, Michael Kors, Skagen, Emporio Armani, Armani Exchange, DKNY, Marc Jacobs, Misfit και Emporio Armani Swiss made.

Από που μπορώ να αγοράσω ρολόγια της Fossil Group;

Μπορείτε να αγοράσετε τα αυθεντικά ρολόγια της Fossil Group στα συνεργαζόμενα μας καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, είτε φυσικά καταστήματα είτε ηλεκτρονικά (e-shops). Για να βεβαιωθείτε ότι ένα κατάστημα ανήκει στο επίσημο δίκτυο καταστημάτων συμβουλευτείτε το παρακάτω χάρτη του επίσημου δικτύου.

Πως θα βεβαιωθώ ότι το ρολόι που αγόρασα είναι Αυθεντικό;

Επιλέξτε για τις αγορές σας ένα από τα συνεργαζόμενά μας καταστήματα τα οποία φέρουν και την ειδική σήμανση “Authenticity”. Όλα τα ρολόγια της Fossil Group που φέρουν τον κωδικό γνησιότητας (serial number) είναι αυθεντικά.

Που θα βρω τον κωδικό γνησιότητας;

Το κάθε αυθεντικό ρολόι φέρει ένα ταμπελάκι με την ειδική σήμανση “Authenticity” πάνω στο οποίο αναγράφεται ο κωδικός γνησιότητας και το μοντέλο του ρολογιού. Μετά την αγορά σας ο κωδικός αυτός (αυτοκόλλητο) τοποθετείται πάνω στην εγγύηση του ρολογιού η οποία ισχύει 2 έτη επίσημης αντιπροσωπείας. Στα Smartwatches ο κωδικός γνησιότητας βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάσας και είναι ένας 12ψήφιος κωδικός τον οποίο θα καταχωρήσετε στη φόρμα συμμετοχής.

Τι πρέπει να κάνω και τι κερδίζω;

Με την αγορά ενός αυθεντικού ρολογιού από τη Fossil Group η Rist Hellas σας επιβραβεύει δίνοντας την δυνατότητα να λάβετε μέρος στην κλήρωση για ένα υπέροχο ταξίδι σε διαφορετικούς προορισμούς κάθε μήνα. Μπείτε στη σελίδα authenticity.rist.gr, καταχωρήστε τα στοιχεία σας και τον σειριακό αριθμό στην φόρμα συμμετοχής και μπορεί να είστε εσείς ο τυχερός που θα ζήσει μια «αυθεντική» εμπειρία!