ΤΟ ΣΤΥΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ

ΟΠΩΣ ΤΟ ΡΟΛΟΪ ΣΟΥ

H RIST Hellas, θέλοντας να πιστοποιήσει τα προϊόντα των brands του Fossil Group (Michael Kors, Emporio Armani, Armani Exchange, Emporio Armani Swiss, DKNY, Diesel, Fossil, Skagen) που διαθέτει κάθε συνεργαζόμενο κατάστημα αλλά και να επιβραβεύσει όλους εκείνους που επιλέγουν να κάνουν τις αγορές τους από το επίσημο δίκτυο καταστημάτων, τρέχει από το 2018 το πρόγραμμα “Authenticity”.

To Authenticity Program της RIST Hellas είναι μια ενέργεια με την οποία σας δίνεται η δυνατότητα να επιβεβαιώσετε ότι το ρολόι που έχετε αγοράσει είναι αυθεντικό και να πάρετε μέρος σε κληρώσεις για δωροεπιταγές και ταξίδια!
Για να πάρετε μέρος, αγοράστε αυθεντικά ρολόγια του Fossil Group από το επίσημο δίκτυο φυσικών ή ηλεκτρονικών καταστημάτων της RIST Hellas. Ελέγξτε κατά την παραλαβή του ρολογιού ότι συνοδεύεται από το ειδικό καρτελάκι αυθεντικότητας με τον σειριακό αριθμό (S/N).
Στη συνέχεια, συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής με τα στοιχεία σας και τον σειριακό αριθμό αυθεντικότητας του ρολογιού. Θα λάβετε email ότι έχει ελεγχθεί η ορθότητα των στοιχείων σας και η εγγραφή σας είναι έγκυρη.
Κάθε αγορά αυθεντικού ρολογιού, που συνοδεύεται με εγγραφή στο authenticity.rist.gr, λαμβάνει μέρος στην κλήρωση του τρέχοντος και του επόμενου μήνα από την ημέρα εγγραφής.

Τους μήνες Απρίλιο, Ιούνιο, Αύγουστο, Οκτώβριο και Δεκέμβριο κληρώνονται:
2 δωροεπιταγές των 150€ για εξαργύρωση στο εξουσιοδοτημένο κατάστημα αρχικής αγοράς στην Ελλάδα
1 δωροεπιταγή των 150€ για εξαργύρωση στο εξουσιοδοτημένο κατάστημα αρχικής αγοράς στην Κύπρο.

Τους μήνες Μάιο, Ιούλιο, Σεπτέμβριο και Νοέμβριο κληρώνεται:
1 ταξίδι για 2 άτομα, σε διαφορετικό προορισμό κάθε φορά
Μάιος 2023: Φλωρεντία
Ιούλιος 2023: Βουδαπέστη
Σεπτέμβριος 2023: Πράγα
Νοέμβριος 2023: Βιέννη

Με αυτόν τον τρόπο, παίρνετε μέρος σε μία κλήρωση για δωροεπιταγές ΚΑΙ σε μία κλήρωση για ταξίδι. Η κλήρωση κάθε μήνα πραγματοποιείται την 1η Παρασκευή του επόμενου μήνα. Οι τυχεροί ανακοινώνονται μέσω αναρτήσεων στις σελίδες μας στο Facebook & στο Instagram, καθώς και στα site μας www.rist.gr και authenticity.rist.gr, ενώ παράλληλα ενημερώνονται τηλεφωνικά και με email για τη διαδικασία παραλαβής του δώρου τους.