ΤΟ ΣΤΥΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ

ΟΠΩΣ ΤΟ ΡΟΛΟΪ ΣΟΥ

Η RIST Hellas ιδρύθηκε το 2014 και είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος επώνυμων ρολογιών και κοσμημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο.

To Authenticity της RIST Hellas είναι μια ενέργεια που επιβραβεύει με επώνυμα δώρα οποιαδήποτε αγορά αυθεντικού ρολογιού *(Michael Kors, Emporio Armani, Armani Exchange, Emporio Armani Swiss, DKNY, Marc Jacobs, Fossil, Skagen & Misfit) που ανήκουν στο Fossil Group.
Αγόρασε αυθεντικά ρολόγια  του Fossil Group* από το επίσημο δίκτυο καταστημάτων & e-shop της RIST Hellas, ελέγχοντας κατά την παραλαβή ότι συνοδεύεται από το ειδικό καρτελάκι αυθεντικότητας με το σειριακό αριθμό (S/N). Στην περίπτωση που αγοράσεις smartwatch αναζήτησε τον κωδικό γνησιότητας στο πίσω μέρος της κάσας του ρολογιού.
Μετά την αγορά μπες στο authenticity.rist.gr & συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής με τα προσωπικά σου στοιχεία και τον σειριακό αριθμό αυθεντικότητας.
Πάτησε «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και κέρδισε άμεσα ένα επώνυμο δώρο, που θα παραλάβεις στη διεύθυνση που έχεις δηλώσει σε 3 εργάσιμες ημέρες.
Κάθε αγορά με εγγραφή στο authenticity.rist.gr εκτός από το επώνυμο δώρο που κερδίζει, λαμβάνει αυτόματα μέρος στις κληρώσεις για τα ταξίδια 2 ατόμων και για τις δωροεπιταγές αξίας 150€. Οι νικητές των ηλεκτρονικών κληρώσεων, που πραγματοποιούνται την 1η Παρασκευή του επόμενου μήνα, ανακοινώνονται μέσω αναρτήσεων στις ιστοσελίδες, τα κοινωνικά δίκτυα (Facebook & Instagram) της RIST Hellas και ενημερώνονται τηλεφωνικά για την παραλαβή του δώρου τους.