Απρίλιος 2018

Ο νικητής της κλήρωσης του Απριλίου είναι ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΑΠΑΝΛΗΣ, που πραγματοποίησε τις αγορές του από το κατάστημα του κύριου Αλεξόπουλου, στην οδό Πανεπιστημίου 38, στην Αθήνα.

Ο τυχερός κερδίζει ένα ταξίδι 3 διανυκτερεύσεων, για 2 άτομα, στη μαγευτική Πράγα!

Be authentic… και ίσως είσαι εσύ ο τυχερός της επόμενης κλήρωσης!

Προορισμός Πράγα απο την RistHellas

Μάϊος 2018

ΤΑΞΙΔΙ

Η μεγάλη νικήτρια της κλήρωσης του Μαΐου είναι η Γωγώ Φραγκιαδάκη που πραγματοποίησε τις αγορές του από το κατάστημα του κύριου Παπαδάκη, στην οδό Κονδυλάκη 31, στο Ηράκλειο. Η τυχερή κερδίζει ένα ταξίδι 3 διανυκτερεύσεων, για 2 άτομα, στο Λονδίνο!

*Η αρχική νικήτρια ήταν η κ. Κοντογιάννη Μαρία, η οποία για προσωπικούς λόγους δεν μπορεί να πραγματοποιήσει το ταξίδι και τη θέση της παίρνει η πρώτη αναπληρωματική κ. Φραγκιαδάκη Γωγώ.

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ

Τη δωροεπιταγή αξίας 300€ κερδίζει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΕΤΤΟΣ, που πραγματοποίησε την αγορά της από το κατάστημα του κύριου Αρμπή (Roloi-RBS), στην οδό Σαρανταπόρου 46, στο Περιστέρι. Τη δωροεπιταγή αξίας 150€ κερδίζει η ΣΤΕΛΛΑ ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, που πραγματοποίησε την αγορά του από το κατάστημα του κύριου Αργυρόπουλου, στην οδό Βενιζέλου 146, στα Γιαννιτσά.

Ιούνιος 2018

ΤΑΞΙΔΙ

Ο μεγάλος νικητής της κλήρωσης του Ιουνίου είναι ο ΧΡΥΣΟΒΑΛAΝΤΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, που πραγματοποίησε τις αγορές του από το κατάστημα Oroloi.gr, στην οδό Μητροπόλεως 34 & Αριστοτέλους 6, στη Θεσσαλονίκη. Ο τυχερός κερδίζει ένα ταξίδι, για 2 άτομα, στο Μιλάνο!

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ

Τη δωροεπιταγή αξίας 300€ κερδίζει η ΜΑΡΙΑ ΛΙΑΡΟΥ, που πραγματοποίησε την αγορά της από το κατάστημα του κύριου Τσάμπου (TSAMPOS), στην οδό Παπαστράτου 14, στο Αγρίνιο. Τη δωροεπιταγή αξίας 150€ κερδίζει η ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΔΕΡΠΑΝΗ, που πραγματοποίησε την αγορά του από το κατάστημα του κύριου Βεργωτή (V-time), στην οδό Αβέρωφ 27, στη Ρόδο.

Ιούλιος 2018

ΤΑΞΙΔΙ

Η μεγάλη νικήτρια της κλήρωσης του Ιουλίου είναι η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ, που πραγματοποίησε τις αγορές του από το κατάστημα Tempus, στo εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, στη Θεσσαλονίκη. H τυχερή κερδίζει ένα ταξίδι, για 2 άτομα, στην Κοπεγχάγη!

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ

Τη δωροεπιταγή αξίας 300€ κερδίζει η ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΓΕΩΡΓΟΥΔΑΚΗ, που πραγματοποίησε την αγορά της από το κατάστημα του κύριου Κεραμίδα (D.D. KERAMIDAS), στην οδό Δημητριάδος 181 & Σπυρίδη, στο Βόλο. Τη δωροεπιταγή αξίας 150€ κερδίζει η ΠΑΟΛΑ ΑΝΤΕΜΙ, που πραγματοποίησε την αγορά του από το κατάστημα του κύριου Παρτακτζόγλου (ΩΡΟΛΟΓΙΟ), στην οδό Θηβών 403, στο Αιγάλεω.    

Αύγουστος 2018

ΤΑΞΙΔΙ

Ο μεγάλος νικητής της κλήρωσης του Αυγούστου είναι ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΑΛΟΥΛΑΚΟΣ, που πραγματοποίησε την αγορά του από το κατάστημα ATTICA, στo εμπορικό κέντρο CITY LINK, στην Αθήνα. Ο τυχερός κερδίζει ένα ταξίδι, για 2 άτομα, στο Παρίσι!

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ

Τη δωροεπιταγή αξίας 300€ κερδίζει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ, που πραγματοποίησε την αγορά του από το κατάστημα του κύριου Βέλλιου (AV – ATHANASIOS), στην οδό Ροζάκη Αγγελή 18, στη Λαμία. Τη δωροεπιταγή αξίας 150€ κερδίζει η ΙΩΑΝΝΑ ΚΟΣΜΑ, που πραγματοποίησε την αγορά της από το κατάστημα του κύριου Κοτσώνη (ΚΟΤΣΩΝΗΣ JEWELER), στην οδό Κολιάτσου 55, στην Κόρινθο.

Σεπτέμβριος 2018

ΤΑΞΙΔΙ

Η μεγάλη νικήτρια της κλήρωσης του Σεπτεμβρίου είναι η ΕΙΡΗΝΗ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗ, που πραγματοποίησε την αγορά του από το κατάστημα OROLOI.GR,  στην οδό Ερμού 4 στην Αθήνα. Η τυχερή κερδίζει ένα ταξίδι, για 2 άτομα, στη Μαδρίτη!

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ

Τη δωροεπιταγή αξίας 300€ κερδίζει η ΑΘΗΝΑ ΚΟΥΛΑΟΥΖΙΔΟΥ, που πραγματοποίησε την αγορά του από το κατάστημα του κύριου Τσαβδάρογλου (ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΣΑΒΔΑΡΟΓΛΟΥ), στην οδό Βεργίνας 11, στη Δράμα. Τη δωροεπιταγή αξίας 150€ κερδίζει ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΛΑΧΟΥΠΗΣ, που πραγματοποίησε την αγορά της από το κατάστημα του κύριου Τζιότζιου, στην οδό Κύπρου 45, στη Λάρισα.

Οκτώβριος 2018

ΤΑΞΙΔΙ

Ο μεγάλος νικητής της κλήρωσης του Οκτωβρίου είναι ο ΣΠΥΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, που πραγματοποίησε την αγορά του από το κατάστημα Bellibasakis, στην οδό 1821, αρ. 32 στο Ηράκλειο Κρήτης. Ο τυχερός κερδίζει ένα ταξίδι, για 2 άτομα, στο Μόναχο!   ——-

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ

Τη δωροεπιταγή αξίας 300€ κερδίζει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΤΕΛΗΣ, που πραγματοποίησε την αγορά του από το κατάστημα του κύριου Μέρτζιου (Mertzios.gr), στην οδό Αβέρωφ 20, στα Ιωάννινα. Τη δωροεπιταγή αξίας 150€ κερδίζει η ΕΛΕΝΗ ΛΟΥΜΠΑΡΔΙΑ, που πραγματοποίησε την αγορά της από το κατάστημα του κύριου Θάνου Παρασκευόπουλου, στην οδό Τάσου Σεχιώτη 37, στην Τρίπολη.

Νοέμβριος 2018

ΤΑΞΙΔΙ

Η μεγάλη νικήτρια της κλήρωσης του Νοεμβρίου είναι η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΚΡΗ, που πραγματοποίησε την αγορά της από το κατάστημα Oro e Ora, στην οδό Μεταξά, αρ. 4 στη Γλυφάδα. Η τυχερή κερδίζει ένα ταξίδι, για 2 άτομα, στο Ντουμπάι!

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ

Τη δωροεπιταγή αξίας 300€ κερδίζει η ΙΩΑΝΝΑ ΚΕΡΑΣΙΩΤΗ, που πραγματοποίησε την αγορά της από το κατάστημα Γκόφας, στη λεωφόρο Αλ. Παπαναστασίου, αρ. 135 στη Θεσσαλονίκη. Τη δωροεπιταγή αξίας 150€ κερδίζει η ΕΦΗ ΚΑΡΥΔΑ, που πραγματοποίησε την αγορά της από το κατάστημα του κύριου Παπαθεοδώρου, στην οδό Συντεχνίων, αρ. 6 στην Κοζάνη.