Απρίλιος 2018

Ο νικητής της κλήρωσης του Απριλίου είναι ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΑΠΑΝΛΗΣ, που πραγματοποίησε τις αγορές του από το κατάστημα του κύριου Αλεξόπουλου, στην οδό Πανεπιστημίου 38, στην Αθήνα. Ο τυχερός κερδίζει ένα ταξίδι 3 διανυκτερεύσεων, για 2 άτομα, στη μαγευτική Πράγα!

Be authentic… και ίσως είσαι εσύ ο τυχερός της επόμενης κλήρωσης!

Προορισμός Πράγα απο την RistHellas

Μάϊος 2018

ΤΑΞΙΔΙ

Η μεγάλη νικήτρια της κλήρωσης του Μαΐου είναι η Γωγώ Φραγκιαδάκη που πραγματοποίησε τις αγορές του από το κατάστημα του κύριου Παπαδάκη, στην οδό Κονδυλάκη 31, στο Ηράκλειο. Η τυχερή κερδίζει ένα ταξίδι 3 διανυκτερεύσεων, για 2 άτομα, στο Λονδίνο!

*Η αρχική νικήτρια ήταν η κ. Κοντογιάννη Μαρία, η οποία για προσωπικούς λόγους δεν μπορεί να πραγματοποιήσει το ταξίδι και τη θέση της παίρνει η πρώτη αναπληρωματική κ. Φραγκιαδάκη Γωγώ.

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ

Τη δωροεπιταγή αξίας 300€ κερδίζει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΕΤΤΟΣ, που πραγματοποίησε την αγορά της από το κατάστημα του κύριου Αρμπή (Roloi-RBS), στην οδό Σαρανταπόρου 46, στο Περιστέρι. Τη δωροεπιταγή αξίας 150€ κερδίζει η ΣΤΕΛΛΑ ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, που πραγματοποίησε την αγορά του από το κατάστημα του κύριου Αργυρόπουλου, στην οδό Βενιζέλου 146, στα Γιαννιτσά.

Ιούνιος 2018

ΤΑΞΙΔΙ

Ο μεγάλος νικητής της κλήρωσης του Ιουνίου είναι ο ΧΡΥΣΟΒΑΛAΝΤΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, που πραγματοποίησε τις αγορές του από το κατάστημα Oroloi.gr, στην οδό Μητροπόλεως 34 & Αριστοτέλους 6, στη Θεσσαλονίκη. Ο τυχερός κερδίζει ένα ταξίδι, για 2 άτομα, στο Μιλάνο!

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ

Τη δωροεπιταγή αξίας 300€ κερδίζει η ΜΑΡΙΑ ΛΙΑΡΟΥ, που πραγματοποίησε την αγορά της από το κατάστημα του κύριου Τσάμπου (TSAMPOS), στην οδό Παπαστράτου 14, στο Αγρίνιο. Τη δωροεπιταγή αξίας 150€ κερδίζει η ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΔΕΡΠΑΝΗ, που πραγματοποίησε την αγορά του από το κατάστημα του κύριου Βεργωτή (V-time), στην οδό Αβέρωφ 27, στη Ρόδο.

Ιούλιος 2018

ΤΑΞΙΔΙ

Η μεγάλη νικήτρια της κλήρωσης του Ιουλίου είναι η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ, που πραγματοποίησε τις αγορές του από το κατάστημα Tempus, στo εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos, στη Θεσσαλονίκη. H τυχερή κερδίζει ένα ταξίδι, για 2 άτομα, στην Κοπεγχάγη!

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ

Τη δωροεπιταγή αξίας 300€ κερδίζει η ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΓΕΩΡΓΟΥΔΑΚΗ, που πραγματοποίησε την αγορά της από το κατάστημα του κύριου Κεραμίδα (D.D. KERAMIDAS), στην οδό Δημητριάδος 181 & Σπυρίδη, στο Βόλο. Τη δωροεπιταγή αξίας 150€ κερδίζει η ΠΑΟΛΑ ΑΝΤΕΜΙ, που πραγματοποίησε την αγορά του από το κατάστημα του κύριου Παρτακτζόγλου (ΩΡΟΛΟΓΙΟ), στην οδό Θηβών 403, στο Αιγάλεω.    

Αύγουστος 2018

ΤΑΞΙΔΙ

Ο μεγάλος νικητής της κλήρωσης του Αυγούστου είναι ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΑΛΟΥΛΑΚΟΣ, που πραγματοποίησε την αγορά του από το κατάστημα ATTICA, στo εμπορικό κέντρο CITY LINK, στην Αθήνα. Ο τυχερός κερδίζει ένα ταξίδι, για 2 άτομα, στο Παρίσι!

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ

Τη δωροεπιταγή αξίας 300€ κερδίζει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ, που πραγματοποίησε την αγορά του από το κατάστημα του κύριου Βέλλιου (AV – ATHANASIOS), στην οδό Ροζάκη Αγγελή 18, στη Λαμία. Τη δωροεπιταγή αξίας 150€ κερδίζει η ΙΩΑΝΝΑ ΚΟΣΜΑ, που πραγματοποίησε την αγορά της από το κατάστημα του κύριου Κοτσώνη (ΚΟΤΣΩΝΗΣ JEWELER), στην οδό Κολιάτσου 55, στην Κόρινθο.

Σεπτέμβριος 2018

ΤΑΞΙΔΙ

Η μεγάλη νικήτρια της κλήρωσης του Σεπτεμβρίου είναι η ΕΙΡΗΝΗ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗ, που πραγματοποίησε την αγορά του από το κατάστημα OROLOI.GR,  στην οδό Ερμού 4 στην Αθήνα. Η τυχερή κερδίζει ένα ταξίδι, για 2 άτομα, στη Μαδρίτη!

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ

Τη δωροεπιταγή αξίας 300€ κερδίζει η ΑΘΗΝΑ ΚΟΥΛΑΟΥΖΙΔΟΥ, που πραγματοποίησε την αγορά του από το κατάστημα του κύριου Τσαβδάρογλου (ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΣΑΒΔΑΡΟΓΛΟΥ), στην οδό Βεργίνας 11, στη Δράμα. Τη δωροεπιταγή αξίας 150€ κερδίζει ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΛΑΧΟΥΠΗΣ, που πραγματοποίησε την αγορά της από το κατάστημα του κύριου Τζιότζιου, στην οδό Κύπρου 45, στη Λάρισα.

Οκτώβριος 2018

ΤΑΞΙΔΙ

Ο μεγάλος νικητής της κλήρωσης του Οκτωβρίου είναι ο ΣΠΥΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, που πραγματοποίησε την αγορά του από το κατάστημα Bellibasakis, στην οδό 1821, αρ. 32 στο Ηράκλειο Κρήτης. Ο τυχερός κερδίζει ένα ταξίδι, για 2 άτομα, στο Μόναχο!   ——-

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ

Τη δωροεπιταγή αξίας 300€ κερδίζει ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΤΕΛΗΣ, που πραγματοποίησε την αγορά του από το κατάστημα του κύριου Μέρτζιου (Mertzios.gr), στην οδό Αβέρωφ 20, στα Ιωάννινα. Τη δωροεπιταγή αξίας 150€ κερδίζει η ΕΛΕΝΗ ΛΟΥΜΠΑΡΔΙΑ, που πραγματοποίησε την αγορά της από το κατάστημα του κύριου Θάνου Παρασκευόπουλου, στην οδό Τάσου Σεχιώτη 37, στην Τρίπολη.

Νοέμβριος 2018

ΤΑΞΙΔΙ

Η μεγάλη νικήτρια της κλήρωσης του Νοεμβρίου είναι η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΚΡΗ, που πραγματοποίησε την αγορά της από το κατάστημα Oro e Ora, στην οδό Μεταξά, αρ. 4 στη Γλυφάδα. Η τυχερή κερδίζει ένα ταξίδι, για 2 άτομα, στο Ντουμπάι!

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ

Τη δωροεπιταγή αξίας 300€ κερδίζει η ΙΩΑΝΝΑ ΚΕΡΑΣΙΩΤΗ, που πραγματοποίησε την αγορά της από το κατάστημα Γκόφας, στη λεωφόρο Αλ. Παπαναστασίου, αρ. 135 στη Θεσσαλονίκη. Τη δωροεπιταγή αξίας 150€ κερδίζει η ΕΦΗ ΚΑΡΥΔΑ, που πραγματοποίησε την αγορά της από το κατάστημα του κύριου Παπαθεοδώρου, στην οδό Συντεχνίων, αρ. 6 στην Κοζάνη.

Δεκέμβριος 2018

ΤΑΞΙΔΙ

Ο μεγάλος νικητής της κλήρωσης του Δεκεμβρίου είναι ο VRIJON ALICKOLLI, που πραγματοποίησε την αγορά του από το κατάστημα DD Κεραμίδας , στην οδό Δημητριάδος, αρ. 181 & Σπ. Σπυρίδη στον Βόλο. Ο τυχερός κερδίζει ένα ταξίδι, για 2 άτομα, στη Νέα Υόρκη!

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ

Τη δωροεπιταγή αξίας 300€ κερδίζει η MADONA MODEBADZE, που πραγματοποίησε την αγορά της από το κατάστημα Παπαδάκης, στην οδό Κονδυλάκη, αρ. 31 στο Ηράκλειο. Τη δωροεπιταγή αξίας 150€ κερδίζει η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΡΑΒΑΡΗ, που πραγματοποίησε την αγορά της από το κατάστημα Μπελιμπασάκης, στη λεωφόρο 1821, αρ. 32 στο Ηράκλειο.

Ιανουάριος 2019

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΑΞΙΑΣ 150€

Την πρώτη δωροεπιταγή αξίας 150€ κερδίζει η ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΑΝΑΣΙΟΥ, που πραγματοποίησε την αγορά της από το κατάστημα Ιωάννης Παπακώστας, στην οδό Δ.Τερτίπη, αρ. 17 στην Καρδίτσα.

Την δεύτερη δωροεπιταγή αξίας 150€ κερδίζει ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΝΟΥ, που πραγματοποίησε την αγορά του από το κατάστημα Roz-Mari, στην οδό Θηβών, αρ.228 (Village) στην Αθήνα.

Φεβρουάριος 2019

ΤΑΞΙΔΙ

Η μεγάλη νικήτρια της κλήρωσης του Φεβρουαρίου είναι η ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, που πραγματοποίησε την αγορά της από το κατάστημα Παπαδάκης, στη λεωφόρο Δικαιοσύνης, αρ. 29 στο Ηράκλειο Κρήτης. Η τυχερή κερδίζει ένα ταξίδι, για 2 άτομα, στο Μιλάνο!

Μάρτιος 2019

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΑΞΙΑΣ 150€

Την πρώτη δωροεπιταγή αξίας 150€ κερδίζει η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ, που πραγματοποίησε την αγορά της από το κατάστημα Παπαθεοδώρου, στην οδό Συντεχνίων, αρ. 6 στην Κοζάνη.

Τη δεύτερη δωροεπιταγή αξίας 150€ κερδίζει η ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΑΠΑΤΟΥΡΑ, που πραγματοποίησε την αγορά της από το κατάστημα Hondos Center, στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου, αρ. 26 στη Βέροια.

Απρίλιος 2019

ΤΑΞΙΔΙ

Η μεγάλη νικήτρια της κλήρωσης του Φεβρουαρίου είναι η ΤΣΑΡΑΝΤΑΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, που πραγματοποίησε την αγορά της από το κατάστημα Τσάμπος, στην οδό Παπαστράτου, αρ. 14 στο Αγρίνιο.  Η τυχερή κερδίζει ένα ταξίδι, για 2 άτομα, στη Λισσαβόνα!

Μάιος 2019

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΑΞΙΑΣ 150€

Την πρώτη δωροεπιταγή αξίας 150€ κερδίζει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΨΑΡΑΚΗΣ, που πραγματοποίησε την αγορά του από το κατάστημα Ωρολόγιο, στην οδό Θηβών, αρ. 403 στην Αθήνα.

Τη δεύτερη δωροεπιταγή αξίας 150€ κερδίζει η ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΔΟΥΡΑΚΗ, που πραγματοποίησε την αγορά της από το κατάστημα Παπαδάκης, στην λεωφόρο Δικαιοσύνης, αρ. 23 στο Ηράκλειο.

Ιούνιος 2019

ΤΑΞΙΔΙ

Η μεγάλη νικήτρια της κλήρωσης του Ιουνίου είναι η ΜΥΡΟΦΟΡΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, που πραγματοποίησε την αγορά της από το ηλεκτρονικό κατάστημα e-dazz.grΗ τυχερή κερδίζει ένα ταξίδι, για 2 άτομα, στην Κρήτη!

Ιούλιος 2019

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΑΞΙΑΣ 150€

Την πρώτη δωροεπιταγή αξίας 150€ κερδίζει η ΚΟΡΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, που πραγματοποίησε την αγορά της από το κατάστημα Parga Oro, στην οδό Βασιλά, αρ. 22 στην Πάργα.

Τη δεύτερη δωροεπιταγή αξίας 150€ κερδίζει η ΜΑΡΙΑ ΦΛΩΡΟΥ, που πραγματοποίησε την αγορά της από το κατάστημα Θεώνη Μπέκιου, στην οδό Σκουφά, αρ. 100 στην Άρτα

Αύγουστος 2019

ΤΑΞΙΔΙ

Η μεγάλη νικήτρια της κλήρωσης του Αυγούστου είναι η ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, που πραγματοποίησε την αγορά της από το κατάστημα Μπισκιτζής – www.Golden.grΗ τυχερή κερδίζει ένα ταξίδι, για 2 άτομα, στη Ρώμη!

Σεπτέμβριος 2019

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΑΞΙΑΣ 150€

Την πρώτη δωροεπιταγή αξίας 150€ κερδίζει η ΣΑΡΑΝΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ, που πραγματοποίησε την αγορά της από το κατάστημα Roloi-Rbs, στην οδό Σαρανταπόρου, αρ. 36 στο Περιστέρι.

Τη δεύτερη δωροεπιταγή αξίας 150€ κερδίζει η CARZIS VIVI, που πραγματοποίησε την αγορά της από το κατάστημα Θάνος Παρασκευόπουλος, στην οδό Τάσου Σεχιώτη, αρ. 37 στην Τρίπολη.

Οκτώβριος 2019

ΤΑΞΙΔΙ

Η μεγάλη νικήτρια της κλήρωσης του Οκτωβρίου είναι η JELACIC DRAGANA, που πραγματοποίησε την αγορά της από το κατάστημα AtticaΗ τυχερή κερδίζει ένα ταξίδι, για 2 άτομα, στην Κωνσταντινούπολη!

Νοέμβριος 2019

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΑΞΙΑΣ 150€

Την πρώτη δωροεπιταγή αξίας 150€ κερδίζει η ΜΟΥΕ ΠΗΝΕΛΟΠΗ, που πραγματοποίησε την αγορά της από το κατάστημα Oroloi.gr, στην οδό Ερμού, αρ. 4 στην Αθήνα.

Τη δεύτερη δωροεπιταγή αξίας 150€ κερδίζει η ΓΚΡΙΤΖΑΠΗ ΣΕΡΥ, που πραγματοποίησε την αγορά της από το κατάστημα Roloi-Rbs, στην οδό Σαρανταπόρου, αρ. 36 στο Περιστέρι.

Δεκέμβριος 2019

ΤΑΞΙΔΙ

Η μεγάλη νικήτρια της κλήρωσης του Δεκεμβρίου είναι η ΓΙΑΤΡΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑ, που πραγματοποίησε την αγορά της από το κατάστημα Cielo στη ΖάκυνθοΗ τυχερή κερδίζει ένα ταξίδι, για 2 άτομα, στη Βιέννη!

Ιανουάριος 2020

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΑΞΙΑΣ 150€

Την πρώτη δωροεπιταγή αξίας 150€ κερδίζει η ΠΛΑΚΑΚΗ ΕΥΗ, που πραγματοποίησε την αγορά της από το κατάστημα Τζιότζιος Δημοσθένης, στην οδό Κύπρου, αρ. 45 στη Λάρισα.

Τη δεύτερη δωροεπιταγή αξίας 150€ κερδίζει η ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑΣΕΜΗ, που πραγματοποίησε την αγορά της από το ηλεκτρονικό κατάστημα watch-market.gr.

Φεβρουάριος 2020

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΑΞΙΑΣ 150€

Την πρώτη δωροεπιταγή αξίας 150€ κερδίζει η ΘΕΟΧΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, που πραγματοποίησε την αγορά της από το κατάστημα Papadopoulos Gold, στην οδό Βενιζέλου, αρ. 50 στη Θεσσαλονίκη.

Τη δεύτερη δωροεπιταγή αξίας 150€ κερδίζει η ΚΟΝΤΟΘΑΝΑΣΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, που πραγματοποίησε την αγορά της από το κατάστημα Τζιότζιος Δημοσθένης, στην οδό Κύπρου, αρ. 45 στη Λάρισα.

Μάρτιος-Απρίλιος 2020

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΑΞΙΑΣ 150€

Την πρώτη δωροεπιταγή αξίας 150€ κερδίζει η ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, που πραγματοποίησε την αγορά της από το ηλεκτρονικό κατάστημα haritidis.gr.

Τη δεύτερη δωροεπιταγή αξίας 150€ κερδίζει η ΠΕΤΡΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΒΑΝΑ, που πραγματοποίησε την αγορά της από το κατάστημα Roloi-Rbs, στην οδό Σαρανταπόρου, αρ. 36 στο Περιστέρι.

Την τρίτη δωροεπιταγή αξίας 150€ κερδίζει η ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΟΥ ΣΤΕΛΛΑ, που πραγματοποίησε την αγορά της από το κατάστημα Giorgio, στην οδό 14ης Μαΐου, αρ. 1 στην Αλεξανδρούπολη.

Την τέταρτη δωροεπιταγή αξίας 150€ κερδίζει ο ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ, που πραγματοποίησε την αγορά του από το κατάστημα Dazz, στην οδό Τσουδερών, αρ. 22 στα Χανιά.

Μάιος 2020

ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΑΞΙΑΣ 150€

Την πρώτη δωροεπιταγή αξίας 150€ κερδίζει η ΒΕΡΒΕΡΗ ΛΙΑ, που πραγματοποίησε την αγορά της από το κατάστημα Roloi-Rbs, στην οδό Σαρανταπόρου, αρ. 26 στο Περιστέρι.

Τη δεύτερη δωροεπιταγή αξίας 150€ κερδίζει η ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΟΥ ΜΕΡΟΠΗ, που πραγματοποίησε την αγορά της από το κατάστημα Stalikas Silver, στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου, αρ. 21 στην Κατερίνη.